Δωρεάν εγγραφή νέου μέλους /New member registration form

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΟ BLOG

engrafi-tiande

google translatehjb

Για να μπορέσετε να αποκτήσετε  τα προϊόντα της Brand TianDe  με μόνιμη έκπτωση 35%

κάντε την εγγραφή σας εντελώς δωρεάν χωρίς καμιά άλλη υποχρέωση!

Φόρμα, δωρεάν εγγραφής νέου μέλους

nebsov2-png

TianDe –  ΟΥΡΆΝΙΑ ΤΕΛΕΙΌΤΗΤΑ

Ο δρόμος προς την ευτυχία, την νεανικότητα και την ομορφιά ποτέ δεν ήταν τόσο απλός και το όραμα τόσο προφανές..

Όλα  ξεκινήσανε για την πραγμάτωση ενός ονείρου.  Η φαντασία, ένα ισχυρό κύμα δημιουργικής ενέργειας, η πίστη και η τύχη μας βοηθήσανε, να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.: Έτσι δημιουργήθηκε η tianDe, με θέληση και φιλοσοφία να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, να αγγίξει τον ουρανό και τα καταφέραμε.  TianDe σημαίνει «ουράνια τελειότητα» στην κινεζική γλώσσα.

Ωστόσο, στεκόμαστε γερά στο έδαφος και γνωρίζουμε ότι ακόμη και οι πιο λαμπρές ιδέες, είναι άκαρπες χωρίς βάσεις, χωρίς αξιόπιστα θεμέλια.  Τα προϊόντα της TianDe, έχουν αξιόπιστα θεμέλια  Έχουν δημιουργηθεί ακολουθώντας τις παραδοσιακές συνταγές της Ανατολής και του Altai. Η χρησιμότητα και η αξία τους, είναι δοκιμασμένη από την εμπειρία αιώνων. Η ποιότητα τους είναι εγγυημένη, διότι παρασκευάζονται στα πλέον σύγχρονα εργοστάσια, με τους πιο αυστηρούς κανόνες.  Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί προσθέσαμε αξία και ποιότητα, σε αυτήν την μοναδική κληρονομιά.  Επίσης είμαστε πολύ υπερήφανοι, για τα στελέχη και τους συνεργάτες μας, που ονειρεύονται και αυτοί μαζί μας και καθημερινά όλοι μαζί κάνουμε το όνειρα πραγματικότητα.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας,- ιδέες, προϊόντα και ανθρώπινο δυναμικό – δημιουργούν αρμονία, στον τέλειο κόσμο των ευκαιριών σας – τον κόσμο της TianDe!

Η φιλοσοφία της tianDe (ουράνια τελειότητα), είναι ενσωματωμένη στις αρχαίες συνταγές, από σοφούς θεραπευτές. Όλη αυτή η αρμονία, η ενέργεια και ομορφιά, περνά σε κάθε προϊόν και είναι ένας σπινθήρας ευτυχίας και υγείας, που περνά από άνθρωπο σε άνθρωπο στον κόσμο της TianDe..  Αυτή είναι η  τελειότητα του πραγματοποιημένου ονείρου μας,  που είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας!

Γίνεται και εσείς ένας από τους συνεργάτες μας, που θα πραγματοποίηση το όνειρο του, συμμετεχόντων στο κοινό μας όνειρο, στον θαυμαστό κόσμο της tianDe.

Κάντε κλικ εδώ.  Marketing Plan TianDe

.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s