Τσάι με Ορεινή Ιτιά & Levzeya/Phyto tea with fireweed and melissa

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΟ BLOG

pizap.com14576270102571

.
ΤΣΑΙ  ΜΕ ΟΡΕΙΝΗ ΙΤΙΑ ΚΑΙ LEVZEYA 30 φακελάκια
                               Κωδ.113907                       Τιμή-9,60Ε
774_0

Για ανδρική υπεροχή.

Τα επίσημα  στατιστικά στοιχεία, είναι απογοητευτικά: η στυτική δυσλειτουργία (ανικανότητα), επηρεάζει το 21% των ανδρών, ηλικίας 20-30 ετών, το 28% -σε ηλικίες 30-40 ετών, περίπου το 50% -σε ηλικίες 40-50 ετών, στο 55% αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μετά την ηλικία των 50 ετών. Η ανικανότητα δημιουργεί πρόβλημα, στην ερωτική επιθυμία.
Η στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες, οδηγεί τους μεσήλικες και τους ηλικιωμένους, όχι μόνο σε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και στην μείωση της ανδρικής αυτοεκτίμησης, με αποτέλεσμα, την κατάθλιψη και το άγχος. Αλλά και  η στυτική δυσλειτουργία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του εμφράγματος του μυοκαρδίου, την χρόνια προστατίτιδα, την στασιμότητα και άλλες σοβαρές ασθένειες.Ένας άνδρας πρέπει να έχει ενεργό σεξουαλική ζωή  στα 40 στα 50 και στα 60, ακόμα και στα 70.
Η ανικανότητα,  δεν είναι μια  μη αναστρέψιμη κατάσταση, αλλά μάλλον, μια ασθένεια, που μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία.Στο 95% των περιπτώσεων  θεραπεύεται εντελώς.Το τσάι από βότανα του δάσους, ορεινή  Ιτιά και levzeya βοηθά τους άνδρες να αντιμετωπίσουν την ασθένεια και να επιστρέψουν πλήρως στη σεξουαλική ζωή.
Περιγραφή:
Έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή του ανθρώπου, παίζει η σεξουαλική δραστηριότητα.Στην γενικότερη άποψη του κοινού, αλλά  και στην συνείδηση των ανδρών, η αρρενωπότητα και η σεξουαλικότητα είναι σχεδόν ταυτόσημες έννοιες.Οποιαδήποτε  διαταραχή της σεξουαλικής λειτουργίας, ακόμη και αν δεν έχει σχέση με την αναπαραγωγή και τη λήψη ευχαρίστησης, μειώνει δραστικά την αυτοεκτίμηση του αρσενικού και προκαλεί πολλά ψυχολογικά προβλήματα.
Τα βότανα που περιλαμβάνονται στο τσάι, είναι βότανα του δάσος,ορεινή Ιτιά . Χάρις σε αυτό το τσάι, οι άνδρες έχουν μια διεγερτική και τονωτική δράση.  Βελτίωση της ερωτικής  επίδοσης, σωματική αντοχή, αύξηση της λίμπιντο και αποκατάσταση της στυτικής ικανότητας.
Συστατικά:
Ριζώματα και ρίζες της levzeya, ορεινή Ιτιά, βαλσαμόχορτο, φύλλα τσουκνίδας, ρίζα κιχωρίου, τα ισχία φρούταυ, φύλλα δεντρολίβανου, και  λυκίσκου.
Τα ριζώματα και οι ρίζες της Levzeya ( rhaponticum carthamoides )
έχουν τονωτική επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα, αυξάνουν τον καρδιακό ρυθμό, την διαστολή των περιφερειακών αγγείων,  αυξάνουν τη ροή του αίματος, ενισχύουν τον καρδιακό μυ, αυξάνουν την αντίσταση του οργανισμού στις δυσμενείς εξωτερικές επιρροές και την άσκηση, βοηθούν την πνευματική απόδοση, μειώνουν την κούραση, και  βελτιώνουν την μνήμη και την ικανότητα. Rhaponticum carthamoides / levzeya / είναι ο ζωντανός θρύλος της Ανατολικής ιατρικής. Φαρμακολογικά, χρησιμοποιούν την levzeyata, αδιάκοπα από την αρχαία ιατρική παράδοση,του Θιβέτ, της Κίνας της ,οι γιατροί μέχρι τις μέρες μας. Ο θρύλος λέει ότι η ισχυροί και ακούραστοι πολεμιστές του Μογγολου κατακτητή  Τζένγκις Χαν αντλούσαν τις δυνάμεις τους  επειδή κάθε μέρα έπιναν σε σκόνη από την ρίζα levzeya.

Το Βαλσαμόχορτο ( Hypericum perforatum), Δενδρολίβανο ( Rosmarinus officinalis) και Λυκίσκος (Humulus Lupulus)

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

επιβραδύνουν την γήρανση, και βελτιώνουν τη ροή του αίματος στον προστάτη, επίσης βοηθούν την αύξηση της παραγωγής των ανδρικών ορμονών (π.χ. ανδρογόνα.).Η αύξηση των ανδρογόνων βοηθά να αυξήσει την σεξουαλική διέγερση και τη σεξουαλική δραστηριότητα.Επίσης, αυτά τα βότανα ενεργούν  αποτελεσματικά κατά της ανικανότητα.

ΦύλλαΤσουκνίδας ( Urtica),  ρίζα Κιχώριο (Cichorium intybus),Aγριοτριανταφυλλιά   (rosa canina -σκυλοτριανταφυλλιά)

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

– υποστηρίξουν ολόκληρο τον οργανισμό, είναι μια πολύτιμη πηγή βιταμινών,τα μακροστοιχεία και μικροστοιχεία, βελτιώνουν τον μεταβολισμό.
Ενδείξεις για τη χρήση:
• στυτική δυσλειτουργία (ανικανότητα) από διαφορετικές αιτίες
• σύντομη σεξουαλική επαφή
• μειωμένη λίμπιντο
• αδυναμία, κόπωση, μειωμένη φυσική δραστηριότητα

• δύσκολη ή πρόωρη εκσπερμάτιση

Οδηγίες:

Ένα (1) φακελάκι ,το ρίχνουμε σε  ένα φλιτζάνι βραστό νερό (200 ml) για 10-15 λεπτά, στη συνέχεια στραγγίζουμε. Επαναλαμβάνουμε καθημερινά με 2 φακελάκια  τσάι,πρωή και βράδι που τα πίνουμε κατά την διάρκεια η μετά το γεύμα..Η διάρκεια της θεραπείας – 3-4 εβδομάδες.Εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε την διαδικασία μετά από μια παύση 1-2 εβδομάδων.
Αντενδείξεις:
Υπερευαισθησία στα συστατικά του προϊόντος, ευερεθιστότητα, αϋπνία, υψηλή πίεση αίματος, καρδιακές αρρυθμίες και αρτηριοσκλήρυνση.Δεν συνδυάζεται με φάρμακα.

Πρόσθετες πληροφορίες

Το τσάι βοτάνων της σειράς «Τα δώρα της Σαμπάλα» για  άνδρες της εταιρείας Tiande, παρέχουν υγεία, δύναμη, ενέργεια, αρμονία και την ευχαρίστηση σε ένα φλιτζάνι δυναμωτικό τσάι! Σε κάθε πακέτο που παράγεται, την ίδια στιγμή εγκλωβίζουμε την ιερή ενέργεια των βουνών, των κοιλάδων και την θεραπευτική ικανότητα ,από  τις κρυστάλλινες πηγές του Αλται. Το άρωμα του θαυματουργού ροφήματος μας δίνει την αίσθηση ενός μαγικού καλοκαιριού και μας χαρίζει πολύτιμες στιγμές γαλήνης και ηρεμίας

Το μοναδικό πρόγραμμα «Υγεία των Ανδρών» περιλαμβάνει τρία τσάι με 100% φυσικά βότανα που προστατεύουν και βοηθούν τους άνδρες σε τρία κύρια προβλήματα τους: Τσάι με ορεινή Ιτιά και levzeya – για την ανικανότητα, Τσάι με ορεινή Ιτιά και βότανα – όταν υπάρχουν προβλήματα του προστάτη αδένα και Τσάι με ορεινή Ιτιά και Melissa – για την αϋπνία.
Η σύνθεση του προγράμματος «Ανδρική Υγεία» για όλους, είναι ένα αρμονικό μείγμα επιλεγμένων βοτάνων, που περιέχουν φυσικές βιταμίνες, ένζυμα, μέταλλα και οργανικά οξέα.Η βάση όλων των ροφημάτων, είναι η ορεινή Ιτιά, η οποία ανακουφίζει, από τους πόνους διαφόρων προελεύσεων,τις  φλεγμονές, αυξάνει την ισχύ, ενισχύει την ανοσία , διώχνει τις τοξίνες από το σώμα, βοηθά  στην αϋπνία, την αναιμία, τις  λοιμώξεις, τα  κρυολογήματα, δροσίζει και καταπραΰνει. Επίσης βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών . Η ορεινή Ιτιά περιέχει φυτοστερόλες, φλαβονοειδή και ταννίνες, οι οποίες έχουν προληπτική και θεραπευτική επίδραση σε φλεγμονή του προστάτη, την ουρήθρα, στο πρώτο και στο δεύτερο στάδιο του προστατικού αδενώματο
gritos_ccv-1343832122-imagen1-6b75f7b4f6ca493f53f2bb13dac3f48c1
Αποκτήστε τα προϊόντα TianDe με έκπτωση 35% με μια εντελώς δωρεάν εγγραφή και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση!!!! Αλλάξτε την ζωή σας κτίζοντας την δική σας επιχείρηση χωρίς κεφάλαιο.
Επικοινωνήστε μαζί μας.
.
9tqdvcsqozm

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s