Προστατίτιδα – θεραπεία στο σπίτι/Prostatitis – therapy at home

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΟ BLOG

tcai

google translate  hjb

.

Προστατίτιδα -θεραπεία στο σπίτι, με φυσικά προϊόντα της TianDe!

Οι αρνητικές πτυχές και τα διάφορα προβλήματα της σύγχρονης ζωής, επιφορτίζουν  τους άνδρες, με μεγάλη ευθύνη και φροντίδα. Πώς, σε αυτό το γρήγορο ρυθμό ζωής, είναι δυνατόν να διατηρηθεί, η πνευματική αρμονία και η σωματική υγεία ;

Πριν μερικά χρόνια, τα προβλήματα υγείας, λόγω του προστάτη, απασχολούσαν, μόνον τους ηλικιωμένους άνδρες. Σήμερα, οι παθήσεις του προστάτη αδένα, αρχίζουν να επηρεάζουν τους  άνδρες πολύ νωρίτερα:

Τα συμπτώματα που εμφανίζονται είναι

– Πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης, στην κάτω κοιλιακή χώρα και στη βουβωνική χώρα  !
– Η συχνή και επώδυνη ούρηση !
-Αίσθηση, υψηλής θερμοκρασίας στο σώμα, χωρίς πυρετό !
– Γενική αίσθηση, κόπωσης που συνοδεύεται από πονοκεφάλους και πόνους μυών.

Πολλά από αυτά τα συμπτώματα, συμβαίνουν, σε περισσότερο από το ήμισυ του ανδρικού πληθυσμού, ηλικίας άνω των τριάντα ετών. Αλλά αυτό δεν είναι το όριο. Στατιστικά στοιχεία, από τις ιατρικές έρευνες, δείχνουν ότι και σε  νέους άνδρες, πάνω από είκοσι χρόνων, τα τελευταία χρόνια, αρχίζει να αναπτύσσεται η προστατίτιδα. Στα πρώτα στάδια, και εάν δεν υπάρχουν οξεία συμπτώματα, (οξεία προστατίτιδα) η προστατίτιδα, είναι πρακτικά αόρατη. Αυτή η τάση, πρώιμης ανάπτυξης της προστατίτιδας, δεν οδηγεί μόνο σε ταλαιπωρία και σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά επίσης, συμβάλλει, στην ανδρική υπογονιμότητα.

Είναι ικανή η λαϊκή (πρακτική) ιατρική για να βοηθήσει ;
Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός, από τις λεγόμενες παραδοσιακές μεθόδους, για την καταπολέμηση της προστατίτιδας. Μεταξύ αυτών των μεθόδων, υπάρχουν ,αρκετές, που είναι αποτελεσματικές. Αλλά πριν από την εφαρμογή αυτών των μεθόδων, ακόμα και για ομοιοπαθητική θεραπεία, ο ιατρός πρέπει να διαγνώσει και να ανακαλύψει την αιτία της νόσου.

Προστατίτιδα – φλεγμονή του προστάτη

prostati pizap

Ανατομία των ανδρικών αναπαραγωγικών οργάνων:
1. Ουροδόχος κύστη
2. Ηβική σύμφυση
3. Πέος
4. Σηραγγώδες σώμα
5. Βάλανος
6. Πόσθη
7. Έξω στόμιο ουρήθρας
10. Σπερματοδόχος κύστη
12. Προστάτης
13. Αδένας του Cowper
14. Πρωκτός
15. Σπερματικός πόρος
16. Επιδιδυμίδα
17. Όρχις

pizap.com14582263363031

Ιατρικός  ο αυξημένος προστάτης, είναι γνωστός, ως, καλοήθης υπερπλασία του προστάτη (ΒΡΗ). Τυπικά,, ο προστάτης είναι περίπου στο μέγεθος ενός καρυδιού, και η αύξηση (μερικές φορές γίνεται τόσο μεγάλη όσο ένα μήλο) πιέζει την ουρήθρα. Με αποτέλεσμα, την ατελή εκκένωση της ουροδόχου κύστης, εξασθενημένη ροή των ούρων.  Η ανάγκη για ούρηση, γίνεται πιο συχνή και έκτακτης ανάγκης.
Διάφοροι τύποι προστατίτιδας
1). Οξεία προστατίτιδα
Αυτή η μόλυνση προκαλείται, από βακτήρια που κινούνται από την ουρήθρα, προς  τον ορθό. Η οξεία προστατίτιδα ξεκινά απότομα, με πυρετό, ρίγη, πόνο στις αρθρώσεις και κόπωση των μυών.
2). Η χρόνια βακτηριακή προστατίτιδα
Αυτό το είδος της προστατίτιδας, προκαλείται από βακτήρια. Πιο συχνά εμφανίζεται, σε ηλικιωμένους άνδρες. Σε αντίθεση με την οξεία μορφή,  η χρόνια βακτηριακή προστατίτιδα, είναι λεπτή και μπορεί να διαρκέσει για εβδομάδες, ή ακόμη και μήνες. Αυτή η μορφή της νόσου, μπορεί να διαγνωστεί, μόνο με εργαστηριακές μεθόδους.
3). Χρόνια μη βακτηριακή προστατίτιδα
Είναι επίσης γνωστή, ως σύνδρομο του χρόνιου πυελικού πόνου, είναι η πιο κοινή μορφή της προστατίτιδας. Τα συμπτώματά της, μοιάζουν με αυτά, της χρόνιας βακτηριακής προστατίτιδας. Οι μελέτες δείχνουν ότι, αυτός ο τύπος της προστατίτιδας, μπορεί να προκύψει από το άγχος, μη ανιχνεύσιμο μολυσματικό παράγοντα, ή φυσικό τραύμα, που προκαλεί φλεγμονή, ή βλάβη των νεύρων στην ουρογεννητική περιοχή. Τα συμπτώματα εμφανίζονται στους άνδρες, με πόνο και δυσκολία στην ούρηση.
4. Ασυμπτωματική φλεγμονώδης προστατίτιδα
Αυτή συνήθως ανιχνεύεται. κατά την διάρκεια των εξετάσεων άλλων ασθενειών, όπως. η στειρότητα. ή άλλες ασθένειες του προστάτη. Όπως λευκά αιμοσφαίρια που υπάρχουν στα ούρα. εκκρίσεις του προστάτη και χωρίς αλλά συμπτώματα. Έστω και χωρίς συμπτώματα, ο άνθρωπος, γνωρίζει ότι υπάρχει προστατίτιδα και  αντιμετωπίζεται.

Ορισμένοι τύποι προστατίτιδας, έχουν παρόμοια συμπτώματα, αλλά οι θεραπείες που χρειάζονται ουσιαστικά διαφέρουν. Είναι επομένως σημαντικό να προσδιοριστεί, η πραγματική παραλλαγή της νόσου. Μόνο κατά τον ιατρικό προσδιορισμό της αιτίας της νόσου, μπορεί να αναμένεται ότι θα επιτύχει η θεραπεία

Πρόληψη – ο καλύτερος τρόπος για τη θεραπεία της προστατίτιδας
Η σύγχρονη ζωή απαιτεί, τη μέγιστη προσοχή από τους άνδρες. Αυτοέλεγχο και αυτοπεποίθηση. Για να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα η πνευματική  ικανότητά του, πρέπει να κρατήσει τον εαυτό του, σε καλή, φυσική κατάσταση. Η Υγεία, πραγματικά, είναι η κύρια πτυχή για μια επιτυχημένη και ολοκληρωμένη ζωή. Η φροντίδα για την υγεία των  ανδρών σήμερα, θα πρέπει να αρχίσει, από την νεαρή ηλικία. Η πρόωρη πρόληψη των ασθενειών του άνδρα, συμπεριλαμβανομένης της  προστατίτιδας, σίγουρα, είναι η καλύτερη μέθοδος θεραπείας. Αυτή η προσέγγιση, θα εξαλείψει την εμφάνιση των ανεπιθύμητων και επώδυνων συμπτωμάτων και θα βοηθήσει τον άνδρα, να κρατήσει πλήρως την ανδρική του ζωτικότητα.
Η εταιρεία TianDe, με φροντίδα, προσοχή και επιστημονική ματιά, ασχολείται, με τα προβλήματα των ανδρών . Για τον σκοπό της προφύλαξης και της θεραπείας της προστατίτιδας, παράγονται ειδικά προϊόντα, (αφεψήματα, phyto putch ) που έχουν στόχο, όχι μόνον να εμποδίσουν, την ανάπτυξη της νόσου, αλλά και για να βοηθήσουν στην εξάλειψη, των συμπτωμάτων και των  σημείων της φλεγμονής.

776_0

Τσάι με Ορεινή Ιτιά &Πεντάφυλλο/Phytotea with fireweed and cinquefoil

Πρόγραμμά “Υγεία για τους άνδρες”/”Mens’ health” programme
ως αντι-φλεγμονώδης παράγοντας, στην προστατίτιδα – έχει μοναδικές επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

pendafilo pizap

Ριζίδια και ρίζα του πεντάφυλλου περιέχει πολλά ιχνοστοιχεία, συμπεριλαμβανομένων και των  τανινών, τα οποία, είναι σε θέση να εξαλείψουν την φλεγμονή του προστάτη αδένα και να επιδράσουν θετικά, σε ολόκληρο τον οργανισμό. Οι ρίζες του πεντάφυλλου, χρησιμοποιούνται στην υπηρεσία καταπολέμησης του καρκίνου και ως αιμοστατικό στοιχείο. Η ρίζα του πεντάφυλλου, έχει κατευναστική επίδραση. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε βιταμίνη C. Το φυτό πεντάφυλλο εκτός της  σκόπιμης δράσης, συμβάλει ενεργητικά, στη συνολική ενίσχυση,, της ανοσίας του οργανισμού.

itia votano pizap

Ορεινή ιτιά  έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό, για την αποκατάσταση της ζωτικότητας και της ενέργειας του άνδρα. Έχει λαμπρή αντιφλεγμονώδη δράση, επιταχύνει την επούλωση των πληγών και τις φλεγμονές των εσωτερικών οργάνων. Μειώνει τα επώδυνα συμπτώματα της νόσου. Αυτό το βότανο, συμβάλλει επίσης, στη διαμόρφωση της ανδρικής ορμόνης, (τεστοστερόνης), η οποία βελτιώνει σημαντικά την φυσική δύναμη και την ζωτική ενέργεια του άνδρα.

Το φυσικό τσάι βοτάνων, με ορεινή ιτιά και πεντάφυλλο είναι απαραίτητο, για κάθε άνθρωπο που ανησυχεί για την υγεία του. Phyto tea, μια σύνθεση με ελάχιστα στοιχεία αντενδείξεων. Σε αυτό το Phyto tea, υπάρχουν αποτελεσματικές προληπτικές και θεραπευτικές ικανότητες, για τις ασθένειες του προστάτη.
Δοσολογία: Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα και την πλήρη εξαφάνιση των συμπτωμάτων, το τσάι βοτάνων, πρέπει να λαμβάνεται τουλάχιστον για 1 μίνα, δύο φορές την ημέρα, κατά το γεύμα η μετά το γεύμα. Σε περίπτωση χρόνιας προστατίτιδας, η θεραπεία,  μπορεί να διαρκέσει έως και 3 μίνες!
Αντενδείξεις για τη χρήση: βραδυκαρδία, υπόταση

665_0

Φύτο έμπλαστρο «Yaoshen» Φύτο έμπλαστρο σώματος «Yaoshen»/Phyto Putch»Yaoshen»– μια σύγχρονη και αποτελεσματική λύση, για τη θεραπεία της προστατίτιδας
Φυσικά, η θεραπεία της προστατίτιδας, είναι μια χρόνια και πολύ κουραστική διαδικασία. Τα Phyto putch σώματος «Yaoshen» της Tiande, είναι ειδικά σχεδιασμένο για  εύκολη χρήση.
Έχει σχεδιαστεί και διαμορφωθεί ειδικά, για να βοηθήσει τους ανθρώπους,   να αντιμετωπίσουν εύκολα, τα ουρολογικά προβλήματα και τον πόνο που προκαλείται από τις χρόνιες φλεγμονώδεις νόσους.

Η ενεργά φυτική σύνθεση του Phyto putch «Yaoshen», που αποτελείται από φυτικά εκχυλίσματα γεντιανή, πεντάνευρο, λάδι από σπόρους κάρδαμου,   Achyranthes bidentata και λάδι κανέλας που έχει αντι-φλεγμονώδη δράση, δρα κατά των όγκων, λειτουργεί ως αιμοστατικό, έχει αντισπασμωδική και αναλγητική δράση:

.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

.

Συνιστάται η χρήση του Phyto putch “Yaoshen”, σε συνδυασμό με Τσάι με Ορεινή Ιτιά &Πεντάφυλλο/Phytotea with fireweed and cinquefoil  για τους άνδρες.  Τα φυσικά συστατικά και η απλότητα της εφαρμογής των Phyto putch της Tiande. έχει σχεδιαστεί για την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών του ανδρικού ουρογεννητικού συστήματος και είναι σε θέση. όχι μόνο να επιταχύνει. αλλά να  απλοποιήσει σημαντικά τη θεραπεία της προστατίτιδας στο σπίτι.

Να θυμάστε. ότι ο άνθρωπος που ανησυχεί σοβαρά για την υγεία του και λαμβάνει όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα. μπορεί να αποτρέψει. μελλοντικά. ένα μεγάλο μέρος. των ασθενειών.

Επικοινωνια /ContactΕπικοινωνια /Contact

Δωρεαν εγραφη μελους

Φορμα Επικοινωνιας

.

produkt-receptura

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s