Προστασία από την κακή λειτουργιά του παχέος εντέρου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΟ BLOG

paxi entero blog

.

Ένα ρητό της παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (TCM) αλλά και της Aγιουβερδικής ιατρικής της Ινδίας, έλεγε ότι¨

Η ρίζα της καλής και της κακής υγείας κατοικεί στο έντερο.

Για 70 χρόνια ζωής, 100 τόνοι τροφίμων και 40.000 λίτρα υγρά περνούν μέσω των εντέρων μας, που σημαίνει ότι υπάρχουν 15 κιλά τοξικών αποβλήτων και κόπρανα που συσσωρεύονται στο στομάχι. Φέρουν στο σώμα ανεπανόρθωτη ζημιά, και δηλητήριο στο αίμα.

Ποια σημάδια δείχνουν ότι τα έντερα σας έχουν γεμίσει με τις τοξίνες;

– Κοινή δυσκοιλιότητα, διαβήτη, κακή κατάσταση του δέρματος, διαταραχές του μεταβολισμού, υπερβολικό ή ανεπαρκή βάρος, ηπατική νόσος, νεφρική νόσος, διαταραχές της ακοής και της όρασης, η κακή κατάσταση των μαλλιών και των νυχιών, και άλλες ασθένειες, όπως αρθρίτιδα σε μορφή καρκίνου.

paxi entero 1 blog

Το έντερο θεωρείται ο βασιλιάς των οργάνων και ο Ιπποκράτης είχε πει ότι όλες οι ασθένειες προέρχονται από αυτό. Οι τοξίνες από τον τρόπο ζωής αλλά και την διατροφή μας δημιουργούν και τα εντερικά προβλήματα. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικός ο καθαρισμός και η αποτοξίνωση του παχέος εντέρου τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Ο μεγαλύτερος δε, εχθρός του εντέρου είναι η δυσκοιλιότητα. Το παχύ έντερο είναι σαν το αποχετευτικό σύστημα ενός σπιτιού: κανείς δεν θέλει να έρχεται σε επαφή με αυτό, όμως χωρίς αυτό, το ίδιο το σπίτι και οι ένοικοι του δεν μπορούν να ζήσουν.
Tο παχύ έντερο επιτελεί για τον άνθρωπο ακριβώς αυτήν την λειτουργία: Είναι το μέρος που στέλνουμε ό,τι δεν θέλουμε να υπάρχει στη ζωή μας.
Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα τροφικά απόβλητα που μέσω του παχέος εντέρου οδεύουν προς την απομάκρυνση, αλλά και για τα συναισθηματικά απόβλητα, δηλαδή για κάθε συναίσθημα που δημιουργήθηκε μέσα μας αλλά δεν το αποδεχόμαστε και δεν το θεωρούμε ευπρόσδεκτο στη ζωή μας. Όπως π.χ. τους φόβους, την θλίψη και τον θυμό.
Αυτή η στάση οδηγεί σταδιακά, σε συνδυασμό με την όλο και αυξανόμενη έλλειψη κίνησης στη ζωή μας και με την όλο και περισσότερο ακατάλληλη διατροφή, στην εμφάνιση ασθενειών του παχέος εντέρου όπως δυσκοιλιότητα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, μετεωρισμό και τέλος ακόμη και σε καρκίνο του παχέος εντέρου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι η ταχύτερα αυξανόμενη αριθμητικά μορφή καρκίνου στην σημερινή κοινωνία. Ενώ το 1995 ήταν η τέταρτη πιο συχνή μορφή καρκίνου, σήμερα είναι η δεύτερη πιο συχνή μορφή καρκίνου παγκοσμίως. Επηρεάζει άντρες και γυναίκες σχεδόν κατά το ίδιο ποσοστό, με τους άντρες να υπερτερούν ελαφρώς.
Μέσα στις λάχνες του εντέρου μπορούν να αποθηκευτούν τοξίνες από τροφές, νερό, φάρμακα, βαρέα μέταλλα, παράσιτα, βακτήρια και ιοί. Ακόμη και αν τρώμε τις πιο καθαρές τροφές είναι καλό να καθαρίζουμε 1-2 φορές το χρόνο το έντερο. Ο πρώτος λόγος είναι πως ποτέ δεν χωνεύουμε 100% τις τροφές που τρώμε και ο δεύτερος είναι η συνεχή έκθεση μας σε τοξίνες. Για όσους τρώνε πολλές μαγειρεμένες ή ζωικές τροφές ένας τέτοιος καθαρισμός επιβάλλεται γιατί μπορεί να είναι σίγουροι πως θα έχουν συγκεντρώσει ένα μεγάλο μέρος από ακαθαρσίες στο λεπτό και παχύ έντερο. Για ανθρώπους που ασθενούν η πλήρη θεραπεία μπορεί να μην έρθει ποτέ αν δεν καθαρίσουν αρχικά το έντερο τους και διορθώσουν την πέψη τους.

Ακόμα ένας καλός καθαρισμός εντέρου αυξάνει την ισχύ του ανοσοποιητικού και προωθεί τη μακροζωία. Κατά τη διάρκεια μια τέτοιας αποτοξίνωσης και όλα τα άλλα ζωτικά όργανα θα ωφεληθούν καθώς ένα αδύναμο έντερο τραβάει ενέργεια από το συκώτι, τα νεφρά κτλ.

Η αποτοξίνωση, όπως τονίζουν οι επιστήμονες, πετυχαίνει γιατί ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κυττάρων, δηλαδή των μικρότερων κυψελών της ανθρώπινης ύπαρξης.

 

Σήμερα, πάντως, με τις τοξίνες να μας περιτριγυρίζουν περισσότερο από ποτέ, η αποτοξίνωση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την ευεξία μας και προκρίνεται σαν λύση απέναντι στην ανεξήγητη κούραση, την υποτονικότητα, το ερεθισμένο δέρμα, τις αλλεργίες ή τις χαμηλής σοβαρότητας λοιμώξεις.
Σακούλες κάτω από τα μάτια, διεσταλμένο στομάχι ακόμα και σε ένα κατά τα άλλα αδύνατο σώμα, δυσκολίες στις γυναίκες με τον κύκλο τους ή έλλειψη πνευματικής διαύγειας, είναι επίσης φαινόμενα στην αντιμετώπιση των οποίων συμβάλει η αποτοξίνωση.
Η εταιρεία TianDe σας προσφέρει ένα προϊών για αποτοξίνωση του οργανισμού μέσα από την καλή λειτουργία του παχέος εντέρου!
cofee beans
.
Ελαχιστοποιείστε τα καθαριστικά σπιτιού που έχουν χημική βάση (καθαριστικά επιφανειών, σαμπουάν, αποσμητικά και οδοντόπαστες), και αντικαταστήστε τα με φυσικά προϊόντα  της ετεριας TianDe.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  μαζί μας
.
paxi entero2blog

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s