Αφρόλουτρο τζελ κατά της κυτταρίτιδας με άρωμα citrus/Citrus Aroma Shower Slim Gel

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΟ BLOG

afrolytro kitaritida

translatehjb

.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΤΖΕΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ CITRUS  250gr

Κωδ.30257              Τιμή-7,60 Ε

αφρολουτρο σλιμ

Πείτε αντίο, κυτταρίτιδα!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το αφρόλουτρο τζελ  κατά της κυτταρίτιδας με άρωμα citrus, είναι προϊόν της σειράς  SPA technology για την αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στο ντους!

Εξαιρετικά απαλή σύνθεσή, χωρίς θειικά, parabens και τεχνητά αρώματα, καθαρίζει απαλά και κάνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο.

Το φυσικό σύμπλεγμα καφεΐνης εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα πράσινο  καφέ , πράσινο τσάι, γκουαρανά και καρύδι Cola βελτιώνουν τον τόνο του δέρματος. Η καφεΐνη ενεργοποιεί το μεταβολισμό των κυττάρων, τα οποία αποκτούν ελαστικότητα και το αποτέλεσμα είναι να έχουμε λείο και όμορφο δέρμα.

Το τζελ περιέχει επίσης έλαιο πορτοκαλιού το οποίο βοηθά στην αναγέννηση των ινών κολλαγόνου, ανανεώνει την ελαστικότητα του δέρματος και έχει θεραπευτικά (aromatherapeutic) αποτελέσματα.
Η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα.

Το αφρόλουτρο τζελ  κατά της κυτταρίτιδας με άρωμα citrus, καθαρίζει όχι μόνο απαλά το δέρμα, αλλά επίσης προετοιμάζει ιδανικά το σώμα για περαιτέρω διαδικασίες  κατά τις κυτταρίτιδας και αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα  του.

Ενεργά συστατικά

κατάλογος

Εκχύλισμα πράσινου  καφέ  (Congolese coffee)

-αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό/επιταχύνει τις καύσεις

-δρα αντιγηραντικά / αναζωογονεί τους ιστούς του σώματος

-βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος

Ο Πράσινος Καφές, μη έχοντας υποστεί καμιά μορφή επεξεργασίας, προσφέρει μια σειρά από ευεργετικά αποτελέσματα στην γενικότερη υγεία του ανθρώπου. Η μη επεξεργασία του έχει αφήσει ανέγγιχτα τα θρεπτικά του συστατικά τα οποία μπορούν να προσφέρουν σημαντικά αποτελέσματα στην γενικότερη υγεία. Ο Πράσινος Καφές είναι ένα συστατικό γνωστό για την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στην απώλεια βάρους.
Ο Πράσινος Καφές έχει την δυνατότητα να μας προσφέρει τα ευεργετικά του αποτελέσματα εξαιτίας της πλούσιας σύνθεσης του σε θρεπτικά συστατικά. Βασικό του συστατικό το οποίο βρίσκεται και στη μεγαλύτερη ποσότητα είναι το chlorogenic acid, βασική ουσία που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση των χαρακτηριστικών του

Ο Πράσινος Καφές περιέχει μια σειρά από λιπαρά οξέα και εστέρες, τα οποία συστατικά βοηθούν στην διατήρηση της υγρασίας και στην αποκατάσταση του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας. Ενώ η ποσότητα λινελαϊκού, ολεϊκού και αραχιδαϊκού οξέος που περιέχεται δρα μαλακτικά στην υφή του δέρματος. Οι αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες που περιέχονται σε υψηλό ποσοστό χάρις στην μη επεξεργασία του κόκκου καφέ μπορούν να προσφέρουν μια γενικότερη τόνωση στην υγεία του
δέρματος καθώς και στην αντιγήρανση του.
Οι αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες που περιέχονται σε μεγάλο ποσοστό μπορούν να προσφέρουν μια ισχυρή αντιγήρανση καθώς συμβάλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών στο σώμα, οι οποίες οδηγούν το σώμα στην διαδικασία γήρανσης.

πρασινο τσαι

Πράσινο τσάι (Green tea)-Προέρχεται, όπως και το λευκό τσάι, από τα αποξηραμένα φύλλα του φυτού Camellia Sinensis. Kατά την επεξεργασία του, τα φύλλα διατηρούν τη χλωροφύλλη, άρα και το πράσινο χρώμα τους, από το οποίο το πράσινο τσάι πήρε το όνομά του. Kαλλιεργείται κυρίως στην Kίνα, την Iνδία, την Iαπωνία, την Kεϋλάνη κ.α.

Είναι περισσότερο γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και τις διεγερτικές επιδράσεις της καφεΐνης. Το πράσινο τσάι περιέχει επίσης πολυφαινόλες, οι οποίες προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες, τις τοξίνες και ορισμένες μορφές του καρκίνου. Μπορεί να προσφέρει ένα μέτρο προστασίας από τον ήλιο, να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος. Μπορεί επίσης να καθαρίσει και να μειώσει την εμφάνιση των πόρων και να δώσει στο δέρμα  μια νεανική λάμψη.

guarana1

Γκουαράνα (Paullinia cupana)-Είναι ένα αναρριχώμενο φυτό (έχει αρκετές ομοιότητες με το αμπέλι) και φύεται κυρίως στον Αμαζόνιο.

Το Εκχύλισμα Γκουαρανά περιέχει σημαντικές ποσότητες φυτικής καφεϊνης, γνωστής και ως bio-caffeineΗ καφείνη όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά  συμβάλει αποφασιστικά στη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Cosmetic Dermatology» (Μάρτιος του 2008) κατέληξε στο συμπέρασμα πως η τοπική χρήση καλλυντικών προϊόντων εμπλουτισμένων με καφεϊνη, ενδέχεται να οδηγήσει σε μείωση 17% στη διάμετρο των λιποκυττάρων.
Το εκχύλισμα Γκουαρανά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά ως ενεργό συστατικό καλλυντικών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Θεωρείται πολύ ανώτερο συστατικό από την καφεϊνη σε σκόνη η οποία συνήθως είναι εργαστηριακά παρασκευασμένη.
καριδια cola
Cola nitidaΕίναι ένα δέντρο που είναι εγγενές στα τροπικά δάση της τροπικής Δυτικής Αφρικής
Το καρύδι Cola έχει στυπτικές ιδιότητες. Ο σπόρος είναι αρωματικός και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη.
Έλαιο πορτκαλιού (Citrus Sinensis)
ελαιο πορτοκαλι
Με μία φρέσκια, φρουτένια μυρωδιά και πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, αυτό το πολύτιμο έλαιο θα σου φανεί σίγουρα πολύ χρήσιμο. Πιο συγκεκριμένα, το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού είναι γνωστό για τις αντικαταθλιπτικές, αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές του ιδιότητες, ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποτοξίνωση και στην καλυτέρευση της όψης της επιδερμίδας.

Ιδιότητες για την επιδερμίδα

1) Βοηθά στην παραγωγή του κολλαγόνου του δέρματος (ανάπλαση)

2) Κάνει λεύκανση στην επιδερμίδα (καταπολεμά πανάδες και δυσχρωμίες)

3) Ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στη μόλυνση της ατμόσφαιρας.

4) Προστατεύει και ενδυναμώνει το αγγειακό πλέγμα που οξυγονώνει την επιδερμίδα.

5) Δίνει λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα

depositphotos_51242955-stock-photo-vitamin-b5-isolated

Προβιταμίνη Β5 (Panthenol)-Έχει εξαιρετικές διεισδυτικές ικανότητες, πλούσιες ενυδατικές, αναπλαστικές και καλμαντικές αρετές η πανθενόλη , η αλκοολική μορφή της βιταμίνης Β5 , αποτελεί συστατικό αναφοράς στη δερματολογία με πολλές και αποτελεσματικές εφαρμογές στην καθημερινή φροντίδα επιδερμίδας και μαλλιών.

Η πανθενόλη ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β το οποίο βρίσκεται σε όλα τα ζωντανά κύτταρα. Όταν χρησιμοποιείται τοπικά απορροφάται από την επιδερμίδα, απελευθερώνει τη βιταμίνη Β5 και μετατρέπεται σε παντοθενικό οξύ. Πρόκειται για υδροδιαλυτή βιταμίνη , θεμελιώδες συστατικό του συνένζυμου- Α, μιας ουσίας με ζωτικό ρόλο στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών. Η πανθενόλη είναι ένα από τα πρώτα συστατικά που χρησιμοποιούνται ευρέως από τη σύγχρονη κοσμητολογία αφού όπως αποδεικνύεται η τοπική της χρήση συμβάλλει δραστικά στην επούλωση δερματικών πληγών, εγκαυμάτων, καλμάρει άμεσα τυχόν μικροερεθισμούς του δέρματος. Θεωρείται ασφαλές συστατικό και στοχεύει στη βελτίωση της επιδερμίδας.

Ενυδατική δράση. H πανθενόλη είναι ένα φυσικό, υγραντικό συστατικό, το οποίο, όταν περιλαμβάνεται στη σύνθεση καλλυντικών προϊόντων, εξασφαλίζει πλούσια και άμεση ενυδάτωση. Στα υπέρ σημειώστε την άμεση και σε μεγάλο βάθος απορροφητικότητα της πανθενόλης . Που σημαίνει ότι αναπληρώνοντας τις φυσικές απώλειες υγρασίας «γεμίζει» εκ των έσω τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, οι οποίες έχουν σχηματιστεί στην επιφάνεια. Ή, πιο απλά στην πλούσια ενυδατική προσθέστε την αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Απλώστε ποσότητα τζελ στο  σφουγγάρι μπάνιου η στο SPA γάντι/SPA – glove δημιουργήστε αφρό, κάνετε μασάζ στο σώμα σας, εστιάζοντας στις προβληματικές περιοχές (γοφούς, την κοιλιά, τους γλουτούς). Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Για καλύτερα αποτελέσματα μετά την χρήση του αφρόλουτρου χρησιμοποιήστε το Λιποδιαλυτικό τζελ, κατά της κυτταρίτιδας/Anti-Cellulitis Lipolytic Gel 

από την ίδια σειρά η τα προϊόντα της σειράς  Πρόγραμμα κατά της κυτταρίτιδας με λάδι Τσίλι/ Anti-cellulite products with hot chili pepper oil

ekptosi

Αποκτήστε τα προϊόντα TianDe με έκπτωση 35% με μια εντελώς δωρεάν εγγραφή και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση!!!! Αλλάξτε την ζωή σας κτίζοντας την δική σας επιχείρηση χωρίς κεφάλαιο.
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Δωρεάν εγγραφή μέλους

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνία /Contact

.

σομα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s