Ανδρικό αφρόλουτρο-τζέλ με ασήμι/Men’s shower gel with silver

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΟ BLOG

afrolytro andriko

translatehjb

.

ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ-ΤΖΕΛ ΜΕ ΑΣΗΜΙ  250gr

                                                            Κωδ. 30133                 Τιμή-9.80

afrolutro andron

Φρεσκάδα και γοητεία για δυναμικούς άντρες!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Το αφρόλουτρο έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για να ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά του ανδρικού δέρματος. Το προϊόν περιλαμβάνει στοιχεία που απολυμαίνουν και έχουν  βακτηριοκτόνο δράση. Το κολλοειδές ασήμι, καταστρέφει μικροοργανισμούς και εμποδίζει την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών,για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, σε συνδυασμό με άλλα δραστικά συστατικά του τζέλ, ο άργυρος ανακουφίζει από τον ερεθισμό του δέρματος, καθώς και το μαλακώνει. Το αφρόλουτρο με ασήμι για τους άνδρες, έχει παχύ και πλούσιο αφρό. Έχει πολύ λεπτό άρωμα φρεσκάδας που διαρκή.
Δεν περιέχει parabens ή χρωστικές ουσίες.

Ενεργά συστατικά
asimi

Ασήμι-Ο κολλοειδής άργυρος είναι ένα φυσικό και ισχυρό αντιβιοτικό ευρέος φάσματος . Ο Δρ Robert  Becker απέδειξε τις αντισηπτικές, αντιμυκητιασικές και απολυμαντικές του ιδιότητες και κυρίως την καταπολέμηση ανθεκτικών στα αντιβιοτικά παθογόνων στελεχών (MRSA). Η βιοϊατρική έρευνα έχει δείξει ότι κανένα από τα γνωστά βακτήρια, ιούς ή μύκητες δεν μπορεί να ζήσει για περισσότερο από λίγα λεπτά με την παρουσία  κολλοειδούς αργύρου. Επιπλέον, ανθεκτικά στελέχη αδυνατούν να αναπτυχθούν, όταν χρησιμοποιηθεί το ασήμι, ως εκ τούτου είναι ένα ισχυρό όπλο για τις φλεγμονές και τις  μολύνσεις.

Ήδη από το 400 π.Χ. ο Ιπποκράτης περιγράφει τις αντιμικροβιακές ιδιότητες του αργύρου.

Ο άργυρος έχει υπάρξει πολύτιμο μέταλλο για αιώνες. Στην θεραπευτική, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από την Κινέζικη ιατρική και από την Αγιουρβέδα.

Από τα τέλη του 1800 μέχρι το 1938 τον κολλοειδή άργυρο τον συνταγογραφούσαν για τη θεραπεία των  λοιμώξεων. Μετά έχασε την δημοτικότητα του από την έλευση των αντιβιοτικών.

Ο κολλοειδής άργυρος επιταχύνει τη θεραπεία επούλωσης!

Αιθέριο Έλαιο Λεμόνι (Citrus Limonum)

eleo lemoni

Οι αρχαίοι Ρωμαίοι τιμούσαν τη θεά Juventas ως θεά της νεότητας και τη συμβόλιζαν με το λεμόνι, που φημιζόταν ότι θεραπεύει ποικίλες παθήσεις και είναι ένα εξαιρετικό τονωτικό του οργανισμού. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού έχει ένα δυνατό, καθαρό άρωμα κίτρου που είναι διεγερτικό και τονωτικό. Είναι ιδανικό καθαριστικό και πολύ αποτελεσματικό ενάντια στα βακτηρίδια και στους ιούς

Έχει υψηλή βακτηριοκτόνο δράση και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά για τη θεραπεία των δερματικών εξανθημάτων του εκζέματος και βακτηριακές και ιογενείς λευκάνσεις του δέρματος. Από τους αρχαίους χρόνους, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των εντερικών παρασίτων.

Είναι σε θέση να επιβραδύνει την δράση του ενζύμου ελαστάση, με αποτέλεσμα την διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης του ιστού, τα οποία, με τη σειρά τους, είναι υπεύθυνα για την ομορφιά και την νεότητα του δέρματος. Με άλλα λόγια, το αιθέριο έλαιο του λεμονιού έχει υψηλές  αναζωογονητικές ιδιότητες και μπορεί να αναστείλλει τη φυσική διαδικασία γήρανσης, αποτρέποντας την πρόωρη εμφάνιση των ρυτίδων, ενυδατώνει και διαρηρεί την ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον, έχει μια διεγερτική επίδραση στην ανάπτυξη νέων κυττάρων, λευκαίνει την επιδερμίδα και  επιστρέφει το χαμένο τόνο του δέρματος.

Στον λιπαρό τύπο δέρματος το έλαιο λεμονιού είναι ανεκτίμητο, διότι ρυθμίζει την έκκριση των σμηγματογόνων αδένων, τον έλεγχο της παραγωγής σμήγματος και διεγείρει τον καθαρισμό των πόρων.

59_Allantoin

Αλλαντοίνη (Allantoin)-Η αλλαντοϊνη παράγεται φυσικά από πολλούς οργανισμούς. Την βρίσκουμε σε πολλά βοτανικά εκχυλίσματα, όπως καμφοράς, ρίζες του σύμφυτου, ζαχαρότευτλα, σπόρους καπνού, χαμομήλι, λάχανα, σιτάρι.

Η καλλυντική αλλαντοϊνη είναι 100% αγνή, λευκή, λεπτή, κρυσταλλική σκόνη και χρησιμοποιείται  σε προϊόντα στοματικής υγιεινής (οδοντόπαστες, στοματικά διαλύματα), σε καλλυντικά προϊόντα (σαμπουάν, σαπούνια, κραγιόν, κρέμες ξυρίσματος, προϊόντα μαυρίσματος, αφρόλουτρα, ζελέ μαλλιών, πούδρες για μωρά, λοσιόν και κρέμες) για την ενυδατική και κερατολυτική της σύσταση. Δηλαδή, μαλακώνει την κεράτινη ουσία και δεσμεύει την υγρασία αποτελεσματικά. Το αποτέλεσμα είναι λεία και πιο μαλακή επιδερμίδα.

Είναι ακόμα γνωστή για τις καταπραϋντικές, μαλακτικές, ηρεμιστικές και τις επουλωτικές της ιδιότητες (ενισχύει τον επιδερμικό πολλαπλασιασμό των κυττάρων και  αναγεννά τα κατεστραμμένα επιθήλια). Ιδανική για  προϊόντα φροντίδας και επανόρθωσης ευαίσθητης, ερεθισμένης, ξηρής επιδερμίδας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

Απλώστε το ομοιόμορφα σε υγρό δέρμα και ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.

ekptosi

Αποκτήστε τα προϊόντα TianDe με έκπτωση 35% με μια εντελώς δωρεάν εγγραφή και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση!!!! Αλλάξτε την ζωή σας κτίζοντας την δική σας επιχείρηση χωρίς κεφάλαιο.
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Δωρεάν εγγραφή μέλους

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνία /Contact

.

seira andron blog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s